Чоловік нібито запрошував дітей до себе додому / фото Київ Оперативний Facebook

Мешканці Дарницького району Києва поскаржилися на присутність в одному з парків нібито педофіла, який чіпляється до дітей.

Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

За словами автора публікації, інцидент стався в Парку воїнів-інтернаціоналістів.

Відео дня

"Ми зустрічаємося ввечері з друзями в парку інтернаціоналістів (мама і син 13 років). Її син перший прийшов у парк і чекав нас (ми з мамою пішли в магазин за смаколиками). Дитина прийшла в парк, постелив покривало і чекав. Людина, яка на фото, почав до нього чіплятися. Спочатку питав "як звати", а потім запрошував до себе додому. Дитина злякалася - відразу схопив речі і побіг до нас назустріч. Коли ми підійшли всі разом - він сидів там же. Ми викликали поліцію і написали заяву. Його затримали і відвезли у відділення", - написала жінка, закликавши всіх бути обережними і стежити за своїми дітьми.

Читайте такожНа Львівщині чоловік поглумився над двома малолітніми дівчатам

Втім, в поліції в коментарі ТСН.uа розповіли, що у них немає ніяких доказів, що чоловік – педофіл. З'ясувалося, що він був п'яний і підходив мало не до кожного відпочиваючого в парку, щоб поговорити.

"У поліції немає жодних доказів, що це педофіл. Ми його перевірили - ніякої схильності до педофілії у нього не виявили. Це просто був п'яний чоловік, якому, так би мовити, захотілося поговорити. Ліз спілкуватися з перехожими. Але ми взяли його "на олівець", - повідомив прес-офіцер Дарницького управління поліції Євген Ласкін.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі засудили чоловіка, який ґвалтував малолітню дочку і пасинка.