Під час атаки працівники сільгосппідприємства працювали в полі / колаж УНІАН, фото поліції Харківщини

У Харківському районі внаслідок сьогоднішньої ворожої атаки загинув працівник сільгосппідприємства, ще двох поранено.

Як повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, окупанти о 12:47 вдарили по Харківському району між населеними пунктами.

"Внаслідок атаки загинув цивільний чоловік, який перебував під час удару у тракторі. Дані встановлюються", - розповів посадовець.

Відео дня

Оновлено о 15:40. Пізніше у поліції Харківщини розповіли деталі атаки. За інформацією правоохоронців, окупанти завдали ракетного удару по лісосмузі. Ворожий боєприпас влучив у землю в полі між двома населеними пунктами області. 

"Поруч працівники сільгосппідприємства працювали в полі, обробляли землю. Внаслідок обстрілу загинув чоловік, 1987 року народження. Поранення отримали 21-річний і 55-річний чоловіки", - йдеться у повідомленні.

Тип зброї, яку застосували росіяни, встановлюється. За фактом порушення законів та звичаїв війни відкрито кримінальне провадження.

Атака "Шахедів" на Харків 4 квітня – деталі  

Сьогодні вночі армія РФ атакувала Харків "Шахедами". Один з них поцілив у багатоповерхівку у Новобаварському районі, спалахнула пожежа. 

Наразі відомо про чотирьох загиблих – це цивільна жінка та троє рятувальників, які прибули на місце обстрілу для ліквідації його наслідків. Однак туди повторно влучив безпілотник. Двоє з них від отриманих поранень загинули на місці, ще один помер по дорозі в лікарню.

Внаслідок атаки загинули Владислав Логінов, Сергій Байдалінов та Володимир Матюшенко. Ще однин рятувальник постраждав, він у тяжкому стані.

За інформацією начальника Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова, загиблі рятувальники – це троє водіїв пожежно-рятувальної техніки.

Ще щонайменше дванадцятеро людей отримали поранення.

Вас також можуть зацікавити новини: