У Кам'янському важко поранили поліцейського / Нацполіція

У місті Кам’янське Дніпропетровської області 18-річний хлопець накинувся з ножем на співробітника кримінальної поліції. Постраждалого госпіталізували у важкому стані.

Читайте такожАби не допустити жертвоприношення: киянин розповів, чому вбив 6-річного сина (відео)

Як повідомляється на сайті ГУ нацполіції у Дніпропетровській області, 7 жовтня поліцейські Краматорського відділення поліції проводили слідчі дії у справі про шахрайство. Для збору доказів вони прибули на місце навчання фігуранта справи, 18-річного хлопця. Правоохоронці хотіли почути від нього пояснення, однак молодик несподівано кинувся з ножем на поліцейського, а після цього втік.

Відео дня

Оперативник дістав поранення в живіт, його госпіталізували у тяжкому стані та прооперували. Наразі життю постраждалого нічого не загрожує. 

Правоохоронці затримали хлопця, коли родичі намагалися вивезти його за межі Дніпропетровської області. Йому повідомили про підозру у скоєнні злочину за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органуКК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Більше новин за темою