Вбивство було на Полтавщині було інсценоване поліцією / фото поліція Полтавської області

Вчорашній розстріл чоловіка в автомобілі Mercedes-Benz S-Class на території Полтавської області був інсценований поліцією.

Про це повідомляється у Telegram-каналі Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції.

"Працівники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України у ході спецоперації попередили замовне вбивство громадянина України. За вбивство людини зловмисники обіцяли заплатити 50 тис. доларів. Вбитим мав стати житель Донецької області, широко відомий у злочинному світі. Відомо також, що замовник вбивства – кримінальний "авторитет", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

У ДСР наголосили, що попередження вбивства стало можливим в результаті успішно проведеної спецоперації, що відбувалася у кілька етапів.

Читайте такожНа Одещині заарештували чоловіка, який стріляв в автомобіль з активістами

Так, 29 липня, близько 16-ї години, на автодорозі Київ-Харків, поблизу міста Пирятин, було інсценовано розстріл автомобіля Mercedes-Benz S-Class з тілом чоловіка всередині авто.

Виконавця злочину вдалося затримати сьогодні під час передачі другої частини "винагороди" у сумі 25 тис. доларів. Йому вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 14, п. 11, п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Щодо організатора замовного вбивства, то йому нині заочно підготували підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 14, п. 11, п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення його у міжнародний розшук.