Жінка викинула паспорти і дозволила це ж зробити своїм дітям / Скріншот

Українській туристці, яка напередодні демонстративно викинула свій паспорт і образливо висловлювалася в бік держави, вручили адмінпротокол про дрібне хуліганство.

Читайте такожУ Києві кур'єр та водій легковика влаштували бійку: інцидент потрапив на відеоПро це у Facebook повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Сьогодні вранці громадянці Інні П. під час вильоту з аеропорту Харкова з уже правильно оформленими виїзними документами на дітей поліцією був вручений протокол за статтями про дрібне хуліганство й ухилення від нормального виховання дітей», – написав Геращенко.

Відео дня

Скандал з паспортами: що сталося

  • Раніше у мережі з'явилося відео з розсердженою туристкою та її дітьми, котрі викинули закордонні паспорти, бо їх не випустили з країни. Відео жінка розмістила Instagram.
  • В коментарі УНІАН речник Держприкордонслужби Андрій Демченко заявив, що інцидент трапився в аеропорту Харкова 17 травня, звідки українка разом з двома своїми дітьми, які не досягли 16-річного віку, планувала відлетіти до Стамбула.
  • За словами Демченка, після отримання відмови в перетині кордону жінка покинула лінію паспортного контролю, однак свого невдоволення прикордонникам вона не висловлювала.