на Волині вчителька фізики відлупцювала свого учня / фото ua.depositphotos.com

У селі Цміни Камінь-Каширського району Волинської області вчителька фізики спершу сварила учня, а тоді вдарила його по голові. Місцеві ЗМІ повідомляють, що це вже не перший такий інцидент за участі цієї освітянки.

На оприлюдненому в мережі відео видно, як вчителька лає школяра, а потім хапає його за вухо і б'є по обличчю. Крім того, в цей час в кабінеті присутня ще одна жінка. Відео знімали через замкову щілину.

"Як так можна? Діти, які мають почуватись в безпеці піддаються фізичній розправі з боку вчителів", – мовиться у повідомленні видання "Конкурент".

Читайте такожМатір, яка побила вчительку на очах у школярів в Дніпрі, провини не визнає: приходжу і захищаю

Журналісти зв'язалися з директором школи, у якій стався інцидент, і дізналися її думку щодо цього.

"Ми покликали батьків, учнів і вчительку. Вчителька вже вибачилася. Там провокативна ситуація трапилася, і ми це розслідуємо", - сказала директор школи Людмила Лавринюк.

Інцидент стався з учнем 9 класу. Школярі нібито постійно стукали в кабінет і тікали, тому у вчительки не витримали нерви. 

Зазначається, що била учня місцева вчителька фізики – Мельник Валентина Вікторівна.

Цікаво, що подібні випадки відбувалися і раніше, але, за словами директора школи, це було давно.

"Діти зараз важкі. Ви самі розумієте, що вони створюють певні ситуації. Ми говорили, що вчитель не має права зриватися", - додала директор.

Правоохоронці вже зареєстрували інцидент. Наразі триває перевірка.

На Волині вчителька відлупцювала учня: відео

Нагадаємо, нещодавно у Дніпровській школі № 94 учень 6-го класу побив вчительку музики на уроці через зауваження. А  у Києві вчителька побила школяра з аутизмом.

Вас також можуть зацікавити новини