Поліцейський намагався з'їсти отриманий хабар / фото УНІАН

Старший дізнавач сектору дізнання Уманського районного управління поліції попався на хабарі. За повернення вилученого автомобіля "Audi" А6 вимагав 2000 доларів

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

"15 червня близько 16 години старший дізнавач СД Уманського РУП ГУНП в Черкаській області, перебуваючи поруч з Уманським РУП ГУНП в Черкаській області під час зустрічі з заявником, отримав від нього частину неправомірної вигоди в розмірі 500 доларів США, після чого був затриманий", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Під час затримання поліцейський намагався з'їсти гроші, щоб знищити докази.

Читайте такожНа Львівщині слідчий СБУ перевищив повноваження при передачі 24 кілограмів арештованих ювелірних виробів, на нього чекає суд

Йому вже повідомили підозру за частиною 3 статті 368 "Одержання службовою особою неправомірної вигоди" Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує термін від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Як раніше повідомляв УНІАН, правоохоронці затримали лікаря Львівського обласного госпіталю ветеранів воєн та репресованих ім. Юрія Липи на отриманні 8 тис.дол. неправомірної вигоди за призначення учаснику АТО групи інвалідності.

Вас також можуть зацікавити новини