У столиці на Нивках "чудив неадекват" на позашляховику / скріншот

У ніч на середу, 2 лютого, в Шевченківському районі Києва на Нивках "чудив неадекват" на джипі.

Водій джипа "відзначився" на перехресті вулиць Ружинська і Тешебаєва, повідомив Telegram-канал Kyiv Operative й опублікував відео з місця надзвичайної події.

На ролику видно, як автомобіль кілька разів врізався в стовп вуличного освітлення, а пізніше мчав дорогою і різко повернув.

"Якесь дивакувате створіння сьогодні вночі чудило на своєму джипі на Нивках… якщо хтось на вищевказаних вулицях помітив зранку своє авто пошкодженим – маєте реальний шанс знайти цього неадеквата", – наголошується в повідомленні.Читайте також"Нокаут" від таксиста в Києві після прохання: темношкірий хлопець поскаржився на побиття (фото)

Нагадаємо, у жовтні минулого року в Оболонському районі Києва був "екшн" – п'яний чоловік за кермом автокрана влаштував ДТП і намагався втекти. Порушника з великими труднощами змогли зловити на вул. Вишгородська.

Під час руху на автокран заліз чоловік і намагався дістатися до водійської кабіни. Потім автокран виїхав на тротуар, заїхав у провулок й зупинився. До водія таки дістався небайдужий чоловік і обматюкав його. Примітно, що в кабіні був пасажир.

Вас також можуть зацікавити новини: