Підозрюваного затримали на місці події / фото facebook.com/UA.KyivPolice

У Києві чоловіку, який жорстоко побив 6–річного хлопчика, повідомлено про підозру у замаху на вбивство малолітньої дитини.

Читайте такожНа Вінничині чоловік побив та зґвалтував 6-річну дівчинкуЯк повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва, інцидент стався 25 червня у квартирі на вул. Шолом-Алейхема у Деснянському районі столиці.

37–річний підозрюваний перебував у квартирі в компанії кількох чоловіків та матері потерпілого хлопчика та вживав алкоголь. Згодом чоловік пішов до сусідньої кімнати, де були діти господарки - хлопчики 6-ти та 9-ти років. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підозрюваний схопив молодшого хлопчика та почав завдавати йому численних ударів, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, множинних переломів, забоїв внутрішніх органів тощо.

Відео дня

Підозрюваного - уродженця Волинської області - затримали на місці події. Його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на вбивство малолітньої дитини).

Вирішується питання про обрання йому безальтернативного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Постраждалий хлопчик перебуває в лікарні у важкому стані. Його брата забрали з сім’ї працівники Служби у справах дітей та сім'ї Деснянської РДА.

Як повідомляв УНІАН, для приховання злочину причетні вигадали, що дитина випала з вікна.