Ілюстрація REUTERS

У Києві судитимуть дівчину, яка з метою помсти замовила розбійний напад на колишнього хлопця.

Як повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва, завершено досудове розслідування щодо групи осіб за підозрою у вчиненні розбійного нападу на 26-річного киянина.

Читайте такожУ Харкові дівчина вбила кота біля зупинки транспорту (фото 18+)Слідством встановлено, що 20-річна дівчина з метою помсти своєму колишньому хлопцю підмовила двох знайомих вчинити на нього розбійний напад.

Відео дня

«Увечері 15 січня підозрювана виманила потерпілого з квартири, а її знайомі в під’їзді напали на нього, завдали численні тілесні ушкодження та, погрожуючи пістолетом, відібрали мобільний телефон», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили особи нападників.

До одного з чоловіків застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, дівчину - поміщено під домашній арешт.

Обвинувальний акт щодо вказаних осіб за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчинений за попередньою змовою групою осіб), скеровано до суду для розгляду по суті.

За вчинене їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Матеріали стосовно ще одного нападника виділені в окреме провадження, досудове розслідування у якому триває.

Раніше УНІАН повідомляв, як СБУ затримали іноземку, яка за 4,3 тисячі доларів замовила вбивство екс-чоловіка.