Тепер чоловік обіцяє купити пару диких качок й випустити їх на озеро / скріншот

Мешканець Луцька закидав камінням качок у Центральному парку міста, вбивши одну з них. Згодом його знайшли й змусили вибачитися за ганебний вчинок.

Про це повідомили у Департаменті муніципальної варти міської ради.

Сам інцидент стався 26 серпня. "Особливої цинічності та жорстокості додає те, що він це зробив у присутності малолітніх осіб, а з цим чоловіком була дівчина, яка його не зупинила", - розповідають у відомстві.

З місця вони втекли на автомобілі, який зафіксували камери відеоспостереження. Всі матеріали комунальники передали правоохоронцям.

Читайте такожУ київському парку масово гинуть птахи: комунальники підозрюють отруєння

27 серпня стало відомо, що особу зловмисника встановили. "Дякуючи небайдужим користувачам соціальних мереж Facebook, які надали посилання вдалось встановити особу. За даними, сторінка належить Панашій Ігор 22 липня 1988 року народження у мережі Facebook, як Ігор Пан. Військовослужбовець, служив у Луцькому аеродромі в/ч А 3186", - розповіли в Департаменті.

Сьогодні було оприлюднено його публічне вибачення перед містянами. "Ми з дружиною просимо вибачення і постараємося якось відшкодувати те, що я зробив. Я куплю пару диких качок і запущу їх назад. Більше такого не повториться", - запевнив він.