Родич "силовика-шишки" з "ДНР" на іномарці потрапив у "люту аварію", поділилися в мережі / ілюстративне фото ua.depositphotos.com

На частині Донецької області, захопленій бойовиками "ДНР", в суботу вранці, 20 листопада, племінник так званого заступника начальника "УБОЗ МВС" псевдореспубліки Андрій Тимошкіна, співробітник "митного поста" під назвою "Успенка" Олександр потрапив у "люту ДТП".

Дуже п'яний Олександр Тимошкін на автомобілі Land Rover врізався в бетонні блоки, розташовані на блокпостах вилетів через лобове скло, повідомив Telegram-канал donetchanyn з посиланням на власні джерела.

За його даними, потерпілий потрапив до донецької лікарні Калініна. За непідтвердженими даними, Тимошкін був у комі.

Відео дня

Читайте такожУ Донецьку "рвонув" трансформатор – соцмережі (фото, відео)"...Подейкують, що шансів вибратися у нього мало", – наголошується на каналі.

Андрій Тимошкін на початку травня 2018 року потрапив до бази організації "Миротворець".

На сайті йдеться, що він народився 18 лютого 1973 року в Узбекистані, був оперуповноваженим Головного управління Міністерства внутрішніх справ України, а потім став старшим о/у "УБОЗ МВС ДНР".

Скріншот з myrotvorets.center

УБОЗ – це управління по боротьбі з організованою злочинністю.

Нагадаємо, навесні 2014 року проросійські бойовики захопили частину Донбасу. На схід України також вдерлися війська РФ.

Раніше в мережі з'явилася інформація, що в російському місті Вологда задушили екс-бойовика, посіпаку ліквідованого ватажка банди "Спарта" самопроголошеної "ДНР" Арсена Павлова ("Моторола") Олександра Зубкова.