В Одесі порушника зупинили пострілами / фото Патрульна поліція

Сьогодні в Одесі із застосуванням зброї затримали п'яного водія, який збив патрульного.

Про це журналістам повідомили в прес-службі Управління патрульної поліції в Одеській області.

Як зазначається, рано вранці поліцейські отримали повідомлення про те, що на вулиці Академіка Корольова за кермо сідає п'яний чоловік. Патрульні зупинили вказаний автомобіль, однак водій закрився в салоні і на вимоги патрульних не реагував.

Відео дня

"Потім він взагалі рушив з місця та скоїв наїзд на правоохоронця. Однак і це не зупинило водія... На вимоги патрульних зупинитися він не реагував. Тому інспектор зробив кілька пострілів по колесах автомобіля. Таким чином, вдалося зупинити транспортний засіб", - розповіли в прес-службі.

Читайте такожНа Донеччині військового знайшли застреленим у голову на бойовому чергуванніВід проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння на місці зупинки та в медичному закладі чоловік відмовився. На нього склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння) КУпАП. Всі обставини події встановлюють слідчі.

Водночас у соціальних мережах очевидці пишуть, що чули постріли приблизно о 06:20. За словами городян, водій (порушник) мікроавтобуса відмовився виходити з машини, а, коли його все-таки дістали з автомобіля, нібито вдарив одного зі співробітників поліції.

Раніше повідомлялося, що в Одесі нетвереза жінка протаранила головою трамвай.

Вас також можуть зацікавити новини: