На Одещині трагічно загинула 14-річна дівчинка / колаж з фото REUTERS та УНІАН

На Одещині між коліями знайшли мертвою дівчинку.

Як повідомили у регіональному главку Національної поліції, трагедія сталася вчора, 8 листопада. Тіло 14-річної жительки Арциза пізно ввечері помітив машиніст вантажного потяга на залізничних коліях біля в’їзду у місто. Зі слів чоловіка, рухаючись у напрямку станції Сарата, він побачив, що між коліями лежить людина, відразу зупинив потяг та викликав відповідні служби.

На місце події виїхали співробітники територіального підрозділу поліції та судово-медичний експерт. "Під час огляду на тілі дитини правоохоронці виявили тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми та ушкодження ноги. Для встановлення причини смерті дівчинки тіло направили на судово-медичну експертизу", - розповіли поліцейські.

Відео дня

Зазначається, що родина дівчинки у поле зору поліції не потрапляла, за місцем мешкання характеризується позитивно.

Зараз правоохоронці встановлюють обставини пригоди. Вирішується питання про правову кваліфікацію та внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Цікаві кримінальні новини - сьогодні це варто знати

Як повідомляв УНІАН, На Київщині, поблизу станції "Лісова Буча", 15-річна дівчина загинула під колесами поїзда. Було встановлено, що 31-річний машиніст побачив людину на колії, застосував екстрене гальмування, але уникнути зіткнення не вдалося. Було розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу - порушення правил безпеки при експлуатації залізничного транспорту, що спричинило загибель людини.

Раніше у Львівській області 17-річний хлопець не впорався з керуванням, вилетів з дороги та врізався у дерево - загинув пасажир-одноліток водія.

Вас також можуть зацікавити новини: