Загинула людина / фото od.npu.gov.ua

В Одесі на територію гіпермаркету впав легкомоторний літак, внаслідок чого одна людина серед двох, які були на борту, загинула.

Читайте такожІран обіцяє передати "чорні скриньки" зі збитого літака МАУ до Франції - ReutersПро це повідомив радник голови управління поліції в Одеській області Руслан Форостяк.

«В Одесі неприємність, тільки що впав та розбився легкомоторний літак. За попередніми даними, з двох осіб, що були на борту, один загинув. Літак впав одразу після виконання зльоту на територію гіпермаркету, який розташований поруч з летовищем», - написав він.

Відео дня

За інформацією обласної поліції, подія сталася у Малиновському районі Одеси. Літак впав на Овідіопольській дорозі. За попередніми даними, постраждали двоє людей.

У соціальних мережах очевидці події пишуть, що літак впав неподалік від торгового центру «Метро» - 6-й кілометр Овідіопольської дороги. У цьому ж районі розташований міжнародний аеропорт «Одеса».

Очевидці стверджують, що розбився двомісний літак «Дельфін» Одеського авіаційного заводу, «щонайменше, одна людина» загинула.