Жінку визнано неосудною, її відправлять у психлікарню / фото УНІАН

Матір, яка торік втопила двох дітей у кар’єрі на Рівненщині, відправлять у психіатричний заклад. Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура. 

Трагедія трапилася 23 серпня 2023 року у селі Сопачів Вараського району. 42-річна жінка привела до місцевого кар’єру двох своїх синів, 6 та 7 років, і втопила їх у водоймі.

"Одного з них матір силою тримала у воді, доки той не перестав опиратися, а іншого зіштовхнула з дерев’яного помосту на глибину, знаючи, що дитина не вміє плавати. Чоловік побачив дружину лише коли та поверталася від водойми без дітей, вона одразу зізналася у скоєному", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

До суду було скеровано клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру відносно матері.

Зазначається, що психолого-психіатричною експертизою жінку визнано неосудною. Через хворобу вона не мала можливості усвідомлювати свої дії та керувати ними.

Матір втопила двох синів на Рівненщині – деталі трагедії

Торік у серпні на Рівненщині матір втопила двох синів 6 та 7 років у водоймі місцевого кар’єру. 

Старшого сина вона силою занурила у воду і тримала доки той перестав чинити супротив. Молодшого скинула з дерев’яного помосту, знаючи, що той не вміє плавати.

Згодом до водойми прибіг батько дітей. Одного із синів він зумів дістати самотужки. Однак реанімаційні заходи не дали результату — хлопчик помер. Іншу дитину дістали водолази.

Жінка зізналася у скоєному. Її затримали.

Вас також можуть зацікавити новини: