Лікарі намагались врятувати дівчинку, але вона померла після брата / фото ua.depositphotos.com

В Одесі 4-річні двійнята померли, отруївшись невідомою речовиною. 

Як повідомили у регіональному главку Національної поліції, жахлива трагедія сталася 14 травня. 

"Лікарі повідомили правоохоронцям, що за місцем мешкання помер 4-річний хлопчик, а його сестра - через кілька годин в реанімаційному відділенні", - повідомили в поліції.

Відео дня

З’ясовано, що напередодні дітям стало зле і мати намагалася самотужки надати їм допомогу, але малим стало ще гірше. Тоді вона покликала медичну сестру, яка зробила дітям якісь ін’єкції, однак згодом стан дітей різко погіршився і мати викликала "швидку". 

Хлопчик помер ще до приїзду лікарів, а дівчинка - у медичному закладі. Попередньою причиною загибелі двійні стало отруєння невідомою речовиною. 

Наразі відкрито провадження за ч. 2 п. п. 1, 2 ст. 115 (умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок") та ч. 2 ст. 140 (неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником) Кримінального кодексу України. Призначені ряд експертиз, зокрема, судово-медичні, які встановлять причину смерті.

У соціальних мережах також з'явилися повідомлення про те, що трагедія сталася у родині переселенців із Херсона. Відомо, що напередодні діти їли овочі, куплені на ринку "Привоз". Малюки мали блювоту, і мати запросила медпрацівника, якого, за деякими даними, розшукала через Інтернет. Медсестра ввела малюкам препарат "Церукал", після чого позиви до блювоти зменшилися, але стан погіршився. Жінка викликала швидку допомогу, яка констатувала смерть хлопчика – малюк помер у матері на руках.

Інші трагічні новини про дітей

У Київські області 43-річний чоловік смертельно поранив свою 16-річну доньку та намагався стратити і 12-річного сина.

У Салтівському районі Харкова загинув 4-річний хлопчик. Він випав із вікна квартири на 6-му поверсі будинку.

Минулого року у Київській області зафіксували смертельне отруєння грибами. Загинула 9-річна дівчинка та її 18-річна сестра. 

Вас також можуть зацікавити новини: