Піймав на гарячому: у Хмельницькій області чоловік розправився з коханцем своєї дружини  / ілюстрація / ua.depositphotos.com

На Хмельниччині слідчі Шепетівського РУП оголосили підозру місцевому жителю, який побив коханця своєї дружини.

Як ідеться у повідомленні поліції Шепетівщини, чоловік повернувся ввечері додому та застав у ліжку свою дружину з коханцем. Побачене так розлютило господаря, що він накинувся з кулаками на суперника.

Ображений чоловік наніс коханцю декілька ударів в обличчя та зіштовхнув зі сходів. Побитого гостя з травмами госпіталізували до місцевої лікарні.

Відео дня

Читайте такожУ Сумах чоловік силою витягнув з квартири і викрав колишню дівчину (відео)

Згідно з висновком експерта, постраждалий отримав  тілесні ушкодження середньої важкості, що призвели до тривалого розладу здоров’я.

Слідчі Шепетівського РУП за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.122 Кримінального Кодексу України "Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження", яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

36-річному чоловіку вже повідомлено про підозру у вчиненні даного злочину, обвинувальний акт скеровано до суду. Наразі "Отелло" розкаюється у скоєному та співпрацює зі слідством.

Чоловік повернувся додому і піймав на гарячому дружину з коханцем / фото facebook.com/Шепетівське-районне-управління-поліції-101467481945496

Нагадаємо, нещодавно в Одесі хлопець викрав 19-річну дівчину, тому що хотів відновити відносини з нею. Горе-коханця вже затримала поліція.

Вас також можуть зацікавити новини