За даними поліції, сім'я характеризувалася позитивно / фото ua.depositphotos.com

У Рівненській області суд відправив до психіатричного закладу жінку, яка у вересні минулого року застрелила свого чоловіка і поранила 13-річну доньку.

Читайте такожНа Донеччині п'яний чоловік зґвалтував 14-річного підліткаПро це повідомляє прес-служба Рівненської обласної прокуратури.

Зазначається, що Рівненським районним судом задоволено клопотання обласної прокуратури про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно 45-річної рівнянки, яку обвинувачували в умисному вбивстві чоловіка та нанесенні тілесних ушкоджень дочці (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 125 КК України).

Відео дня

Прокурором доведено, що у вересні минулого року, перебуваючи в будинку за місцем свого проживання, у садовому масиві «Криниченька» Білокриницької сільської ради Рівненського району, обвинувачена, діючи умисно, застосувавши самозарядний пістолет «ПМР», вистрілила в голову своєму чоловікові, від чого він помер на місці події.

«Після цього жінка здійснила не менше двох пострілів з того ж пістолету «ПМР» та не менше двох пострілів з гладкоствольного револьверу «SТALKER R1» в свою 13-річну доньку», - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі додали, що згідно з висновком психолого-психіатричної експертизи, жінка неосудна.

«Рішенням суду до неї застосовано примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу з надання психіатричної допомоги із суворим наглядом», - сказано у повідомленні.

Що цьому передувало

  • 5 вересня 2020 року у Рівненській області жінка вбила власного чоловіка і важко поранила доньку.
  • 13-річну дівчинку з множинними пораненнями грудної клітини госпіталізували.
  • Також в медустанову з різаними ранами рук і кульовим пораненням в скроню доставили і саму жінку.
  • Їй було повідомлено про підозру за фактом вбивства чоловіка і замаху на життя малолітньої дочки.
  • За даними поліції, сім'я характеризувалася позитивно. Загиблий працював у будівельній фірмі, а підозрювана займалася викладацькою діяльністю.