Хлопчика з дитячого майданчика викрав незнайомець / Фото Act For Kids

В Одеській області до 12 років в'язниці засудили чоловіка за зґвалтування 8-річного хлопчика у 2018 році.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, 31-річного жителя міста Чорноморська визнали винним у викраденні, заподіянні фізичних страждань і зґвалтуванні малолітньої дитини.

Встановлено, що в липні 2018 року чоловік викрав з дитячого майданчика 8-річного хлопчика, привів до себе додому і зґвалтував.

Відео дня

Читайте такожУ Росії педофіл зґвалтував в автобусі 10-річну дівчинку

Вироком Іллічівського міського суду зловмисника засуджено до 12 років позбавлення волі (ч. 2 ст. 146, ч. 4 ст. 152 КК України).

Як повідомляв УНІАН, у липні 2018 року до поліції звернулася мешканка міста Чорноморськ Одеської області, яка повідомила про зникнення 8-річного сина. За словами жінки, хлопчик пішов з дому на прогулянку, а потім перестав відповідати на телефонні дзвінки.

Поліцейські з'ясували, що останній раз дитину бачили на вулиці з незнайомим чоловіком, особу якого і адресу встановили - ним виявився місцевий житель. У квартирі чоловіка правоохоронці знайшли розшукуваного хлопчика, щодо якого було скоєно статевий злочин.

Як повідомляв раніше УНІАН, в Одеській області адвокат відмовився захищати Миколу Тарасова, якого звинувачують у вбивстві 11-річної жительки райцентру Іванівка Дар'ї Лук'яненко, скоєному влітку 2019 року.