30 квітня поліцейські затримали оголену жінку в неадекватному стані з головою власної доньки / NewsRoom

Під Харковом попрощалися з 13-річної дівчинкою Христиною П’яновою, у жорстокому вбивстві якої підозрюють її рідну матір.

Прощальна церемонія відбулась по обіді, учасники мали маски та дотримувалися соціальної дистанції. Про це повідомляє NewsRoom.

Провести школярки в останню путь прийшли сусіди, а також друзі й вчителі. За словами місцевих чиновників, матір виховувала доньку сама, працюючи на трьох роботах. Трагедія стала для них справжнім шоком.

Відео дня

Читайте такожЗагиблих на птахофабриці під Кременчуком 600 тисяч курей тимчасово захоронять біля села (фото)

«Нічого не передвіщало лиха. У той день Тетяна до одинадцятої працювала, Христина її зустріла, прийшла додому о 23:45. А вже за годину вийшла з головою», – розповіла місцева мешканка.

За словами жінки, батько у вихованні доньки участі не брав. Проте сам чоловік це заперечує і запевняє, що бачився з нею за тиждень до трагедії. З дружиною він прожив менш як рік. У якийсь момент пара вирішила зійтися знову, але цього так і не сталось.

«В останній раз, коли я бачився з дитиною, вона сказала, що доньку бачить наскрізь, мовляв, мене обманути не можна, я в очі дивлюся – і бачу, як і хто чим дихає. Розповідала, що було якесь свято, вона прокинулась – і вже знала, про що дитина думала. Христина захотіла шоколадку і морозиво. Так вона вранці купила – а донька здивувалась, мовляв, звідки ти знаєш?», – згадує батько сімейства.

Як повідомляв УНІАН, 30 квітня у Харкові поліцейські затримали оголену жінку в неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в іншій – пакет, в якому була відрізана голова людини.

Згодом до поліції звернувся житель села Подвірки та повідомив, що вранці виявив обезголовлене тіло своєї 13-річної племінниці.

У будинку він мешкає разом зі своєю сестрою та її донькою. Врешті-решт поліція встановила, що жінка вбила свою власну дочку. Жінку взяли під варту без можливості застави.