Чоловік перебував в нетверезвому стані / фото Національна поліція України

На Київщині чоловік забив до смерті свого 4-річного сина.

Як повідомляє Facebook поліція Київської області, ледь живого побитого хлопчика виявив перехожий на одній з вулиць у селі Велика Вільшанка і викликав швидку допомогу.

Читайте такожУ Запоріжжі просто в палаті лікарні зарізали чоловіка

Відео дня

Медики повідомили про цей факт до поліції і за вказаною адресою одразу прибула слідчо-оперативна група Васильківського відділу поліції.

"Малолітнього хлопчика у тяжкому стані з численними травмами тіла у вигляді перелому правої руки, лівої ноги, перелом ребер, перелом кісток черепа було доправлено до реанімаційного відділення. Однак медикам не вдалося врятувати йому життя, і від отриманих травм 4-річна дитина померла", - зазначили в поліції.

Під час проведення невідкладного обшуку за місцем проживання батька дитини працівники поліції виявили та вилучили одяг, взуття зі слідами бурого кольору, схожі на кров.

За підозрою у нанесенні смертельних побоїв хлопчику поліцейські затримали його батька, 44-річного чоловіка. Однак він нічого не зміг пояснити працівникам поліції.

Затриманий стверджував, що нічого не пам’ятає, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння. Вміст алкоголю в крові на момент затримання зловмисника становив 1,57 проміле.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання запобіжного заходу.