На трасі М-14 зняли обмеження руху для вантажівок / Ілюстрація, фото ДСНС

Обмеження руху великогабаритних транспортних засобів на трасі М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, яке було введено через ускладнення погодних умов, знято з 16.00.

Про це повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Читайте такожПогода в Україні на вихідні: очікуються снігопади та морози (карта)

Відео дня

Водночас продовжено обмеження руху великовагових транспортних засобів у межах м. Маріуполь Донецької області.

У ДСНС зазначають, що станом на 16.00 спостерігаються опади у вигляді невеликого снігу у Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Черкаській, Чернігівській, Київській, Вінницькій, Волинській, Чернівецькій та Львівській областях. На дорогах місцями ожеледиця. Висота снігового покрову становить в Херсонській – 3-8 см (вітер 4-7 м/с), Запорізькій- 3-9 см (вітер 1-3 м/с), Донецькій – 2-13 см (вітер 2-7 м/с), Луганській – 10 см (вітер 1-3 м/с).

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 4 січня, було введено обмеження руху великовагових та маршрутних транспортних засобів у межах Запорізької області на автошляхах: М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта; М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на м. Таганрог); Н-30 Василівка-Бердянськ; Р-37 Енергодар-Василівка; Т-08-19 Більмак-/М-14/; Т-08-21 /Н-30/-Приморськ. Обмеження ввели з метою недопущення автомобільних заторів та забезпечення розчищення доріг.