Відсьогодні в Україні почнеться похолодання / фото УНІАН

Потепління в Україні добігає кінця. Сьогодні більш-менш комфортна температура збережеться в південно-східних областях, а на решті території істотно похолодає. Особливо помітно знизиться температура в західних областях - до +10...+13°. У деяких східних і центральних областях, а також у Запорізькій області очікуються дощі.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, на Заході сьогодні очікується +10°...+ 11°, трохи тепліше буде в Чернівецькій та Івано-Франківській областях - до +13°...+14°. По всьому регіону спостерігатиметься невелика хмарність.

Відео дня

На Півночі України сьогодні також похолодає. Стовпчики термометрів покажуть +11°...+13°, очікується практично безхмарна погода.

Читайте такожГотуйте шапки: на вихідних в Україні вдарять морози (карта)

У центральних областях також переважатиме практично безхмарна погода, температура буде на рівні +12°...+15°. Трохи тепліше буде в Дніпрі та Кривому Розі, де стовпчики термометрів піднімуться до +16°...+17°. Однак у цих містах очікуються дощі.

Жителів Сходу сьогодні також очікують невеликі дощі, які пройдуть в Луганській і Донецькій областях. Невелика хмарність, температура буде на рівні +16°...+18°.

На Півдні та в Криму сьогодні буде по-осінньому тепло, до +14°...+18°, але і тут погода зіпсується. Місцями буде похмуро, а в Запорізькій області - дощі.

Погода в Україні 23 жовтня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: