2 липня у Києві та області буде гроза / фото УНІАН

2 липня у Києві та Київській області погіршиться погода. Попередження про небезпечні метеорологічні явища оприлюднив Український гідрометцентр.

"Вдень 2 липня гроза. І рівень небезпечності. Будьте уважні та обережні!", - йдеться у повідомленні.

Загалом, за даними синоптиків, завтра на Київщині очікується мінлива хмарність. Вночі без опадів, вдень - короткочасний дощ, гроза. 

Відео дня

Вітер буде переважно південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі по області  становитиме 14-19°, вдень повітря прогріється до 25-30°. У Києві вночі буде 17-19°, а вдень стовпчики термометрів покажуть 27-29°.

Погода 2 липня в Україні - прогноз

За даними синоптика Ігоря Кібальчича, 2 липня в Україні буде дуже спекотно. Зокрема, на півночі України вдень очікуються короткочасні дощі з грозами, місцями шквали 15-20 м/с. Температура повітря становитиме +26...+31 °С.

У західних областях 2 липня очікуються помірні, подекуди значні дощі. В окремих пунктах можливий град та шквалисте посилення вітру до 15-20 м/с. Температура повітря +22…+27 °С.

В центральній частині Україна у другій половині дня на Черкащині можливі грозові дощі. Температура коливатиметься в межах +28…+33 °С.

На півдні буде дуже спекотно та сухо, +29...+34 °С. На сході температура очікується трохи нижчою, але теж буде спекотно, +26...+31 °С.

Вас також можуть зацікавити новини: