У Львові три дні поспіль очікується ожеледиця / фото УНІАН (Микола Тис)

У Львові та Львівській області на найближчі дні оголошено попередження про метеорологічні явища. Про це свідчить прогноз Львівського гідрометцентру.

"По території Львівської області та місту Львову: 20-22 лютого вночі та вранці на дорогах ожеледиця", - попереджають синоптики.

Через це на Львівщині оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Відео дня
У Львові та області оголошено І рівень небезпечності / фото Львівській гідрометцентр

Погода у Львові та області - прогноз на 20 лютого

20 лютого у Львівській області очікується хмарна погода з проясненнями. Часом пройде невеликий дощ, вночі подекуди з мокрим снігом. Вночі та вранці очікується слабкий туман, а на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень стовпчики термометрів покажуть +4°...+9°.

У Львові, за даними синоптиків, також буде хмарно з проясненнями. Часом невеликий дощ. Вночі та вранці спостерігатиметься слабкий туман, видимість становитиме 500-1000 метрів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі становитиме 0°...+2, в вдень повітря прогріється до +6°...+8°.

Впродовж тижня, за даними Львівського гідрометцентру, очікується приємна "весняна" погода з комфортними температурами. вже в п’ятницю, 23 лютого, на Львівщині вдень +9°...+14°. Зрідка спостерігатимуться невеликі опади.

Вас також можуть зацікавити новини: