Яка погода буде в Україні до кінця березня / фото Joshua Woroniecki, Pixabay

Поточний тиждень в Україні буде насичений на синоптичні події. Зокрема, очікуються динамічні атмосферні процеси, які принесуть опади та пориви вітру, а також зниження температури. Про це свідчить прогноз Укргідрометцентру.

Погода 28 березня

Сьогодні, 28 березня, у західних, північних, Черкаській та Вінницькій областях очікується дощ з переходом у мокрий сніг, місцями значні опади, а на дорогах ожеледиця. Температура вдень у вказаних областях становитиме +2°...+8°, у західних областях близько 0°. На решті території очікуються дощі, температура буде +7°...+12°.

Також очікується сильний північно-західний вітер. Його швидкість сягатиме 8-13 м/с, швидкість поривів буде 17-22 м/с, а у західних областях місцями 25 м/с.

Відео дня

Погода 29 березня

29 березня, за даними синоптиків, в Україні очікується невеликий сніг та пориви вітру 15-20 м/с. Температура вночі становитиме 0°...-6°, а вдень 29 березня буде 0°...+6°.

Погода 30 березня

30 березня, за даними Укргідрометцентру, вже буде без істотних опадів. На дорогах, крім півдня, місцями залишиться ожеледиця. Температура підійметься до +4°...+10°, лише у Карпатах вночі буде -5°...-12°, а вдень 0°...-5°.

Погода 31 березня

В останній день березня вночі у західній та східній частині України очікується мокрий сніг. Температура вночі становитиме від 1° тепла до 5° морозу, а вдень повітря прогріється до +4°...+10°.

Погода на тиждень

За даними Погода УНІАН, на українців чекає непростий погодний тиждень. Від сьогодні до України прийшло сильне й різке похолодання, яке супроводжуватиметься дощами та снігом.

У середині тижня погода стабілізується, опади припиняться, а температура трохи підвищиться. Наприкінці тижня, 1 та 2 квітня, в Україні стане ще тепліше, проте повернуться опади у вигляді дощів.

Вас також можуть зацікавити новини: