Київщину чекає туман, ожеледиця та різкі пориви вітру 3 грудня / фото УНІАН

Київську область очікує небезпечна погода в неділю, 3 грудня. Від самого ранку туман стане перепоною на проїздній частині.

Також очікуються ожеледиця з різкими поривами вітру. Український гідрометцентр оголосив про І рівень небезпечності по області. 

"3 грудня вночі та вранці туман, видимість 200-500 м. Вдень пориви вітру 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця", - констатують синоптики. 

Відео дня

День супроводжуватиме хмарність зі слабкими напливами мокрого снігу. Роза вітрів, переважно, буде західною, швидкістю 7-12 м/с. Вдень пориви сягатимуть 15-20 м/с. 

Температура по області вночі та вдень очікується від 2° морозу до 3° тепла. У Києві вночі та вдень буде приблизно 0-2° тепла.

Український гідрометцентр оголосив І рівень небезпечності для Київщини на 3 грудня / фото Український гідрометцентр

Сьогодні в Києві також небезпечно на дорогах через туман

Очевидно, погана погода із високою туманністю та вітром спостерігатиметься в Києві та області упродовж всіх вихідних. Сьогодні зранку синоптики також попереджали водіїв та українців про відповідні неприємні прояви зими.

Зокрема, в столиці протягом 2 грудня прогнозувати туман із видимістю на рівні 200-500 м. Загалом у центральній частині України сьогодні спостерігається плюсова температура - на рівні +1°...+2°.

Вас також можуть зацікавити новини: