Петро Порошенко та голова Волинської ОДА Олександр Савченко / фото volynnews.com

Волиняни просять очільника Волинської ОДА Олександра Савченка забезпечити можливість зустрічі з Президентом України Петром Порошенком під час його візиту до Луцька, який запланований на 11 січня.

Читайте такожПонад тисяча дніпрян зустрілася з учасниками президентських праймеріз УКРОПу

Про це повідомляють Волинські новини з посиланням на звернення голови Волинської обласної організації політичної партії "Українське об’єднання патріотів – УКРОП" Вячеслава Рубльова.

Відео дня

"Шановний Олександре Іллічу! У зв'язку з приїздом Президента України у місто Луцьк, депутати Волинської обласної ради, районних, міських, селищних, сільських рад Волинської області, зокрема депутати від Політичної Партії "Українське об’єднання патріотів - УКРОП", просять Вас забезпечити можливість зустрічі жителям та депутатам усіх рівнів Волинської області з Гарантом Конституції України, Президентом України Петром Олексійовичем Порошенком у приміщенні Волинського академічного театру імені Т.Г. Шевченка (Драмтеатр) 11 січня 2018 року у кількості 300 осіб.

Громадяни хочуть поспілкуватися з Президентом України та почути його думку щодо політичних, релігійних та буденних ситуацій, які стосуються та впливають на життя українців, зокрема жителів Волинської області.

Готові на вашу вимогу надати інформацію (прізвище, ім’я, по батькові та контактні номери телефонів) щодо осіб, які хочуть зустрітись з Президентом України", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, в рамках підготовки до візиту гаранта голова Волинської ОДА Олександр Савченко підписав розпорядження звезти з усіх районів Волині 160 осіб для зустрічі президента у Волинському облмуздрамтеатрі та 2420 осіб на Театральний майдан Луцька для участі в "святково-обрядовому дійстві".

Списки осіб для участі у зустрічі з Порошенком, як йдеться у розпорядженні, належить сформувати з місцевої культурної та політичної еліти, учасників АТО, депутатів місцевих рад.

В соцмережах волинян закликають прийти на Театральний майдан міста, аби особисто запитати Президента про наболіле.

фото volynnews.com