twitter.com/poroshenko

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні під час прес-конференції.

«Ті темпи побудови, які ми робимо в травні, кардинально відрізняються від темпів, які були в жовтні, от тоді не вдалося побудувати реальної лінії фортифікаційних споруд з різних обставин. Цей досвід був вивчений», - зазначив Порошенко.

За словами президента, окрім представників уряду, за побудову фортифікацій відповідають голови обласних державних адміністрацій, і «на сьогоднішній день вони (голови ОДА - УНІАН) є виконавцями цих робіт і несуть персональну відповідальність».

Відео дня

Читайте такожПрезидент заявив про безпрецедентну кількість військ РФ біля кордонів України і на Донбасі

«Я не стверджую, що там немає проблем, проблеми є і два губернатори отримали догани за зрив побудови своїх ділянок фортифікаційних споруд», - додав президент.

«Хочу сказати де ситуація є така, що мене не задовольняє: найгірша ситуація в Донецькій області, там де відповідає голова обласної державної адміністрації Кіхтенко, і відповідальність свою він понесе найближчим часом», - наголосив Порошенко.

«Рішення, яке було прийняте, що підрядником буде… родич одного з депутатів, який володіє будівельною компанією та зірвав усі строки, він теж буде притягнений до відповідальності. Прізвище – Тарута», - додав він.