Партія регіонів внесе пропозицію, щоб вибори до Верховної Ради відбувалися за змішаною системою.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Вадим КОЛЕСНІЧЕНКО в ефірі радіо “Свобода”.

«Ми зробили крок вперед. Сьогодні більшість спільноти задоволена тим, що вибори були за змішаною системою. І ми, зважаючи на велике побажання суспільства і ті результати позитивні, які ми мали під час голосування за змішаною системою, скоріш за все виборча система буде змінена. Так, до парламенту ми теж будемо пропонувати зробити змішану систему: 50 на 50 відсотків», - заявив він в ефірі.

Відео дня

За словами депутата, це слід зробити для того, щоб люди “відчували зв’язок зі своїм кандидатом, щоб вони могли особисто спілкуватися”.

«Все може модернізуватися. І сьогодні ми відчуваємо виклики часу і потреби суспільства і ми йдемо в ногу з потребою суспільства…я під час виборчої кампанії проїхав наскрізь через всю Україну. Щодо виборчої системи 50 на 50 – жодного зауваження не було. Всюди люди були задоволені», – заявив він.

За словами В.КОЛЕСНІЧЕНКА, «ми це відчуваємо, і люди це відчувають», що змішана система сьогодні дала свої позитивні зрушення.

Народний депутат від Партії регіонів також звернув увагу, за його словами, на необхідність реструктурувати політичне суспільство: «Але ще є одна проблема. Ми повинні все одно структурувати наше політичне суспільство. Тому, коли ми маємо 190 партій – це не є показником демократії».