даі / Фото : zr.ru

На заваді їм стали депутати-свободівці Ігор Мірошниченко, Олег Осуховський, Ігор Сабій та Олексій Кайда, повідомили у прес-службі ВО "Свобода".

"Працівники Державтоінспекції затримали два автомобілі з припасами поблизу Михайлівської площі в Києві та без жодних пояснень причин затримання повідомили водіям, що проїзд до Майдану Незалежности заборонений. Окрім цього, працівники правоохоронних органів намагалися відібрати водійські посвідчення.

На тему: Луценко впевнений, що у січні Майдан отримає новий імпульс активності

Відео дня

Одночасно працівники столичної ДАІ не гребували незаконним блокуванням автотранспортних шляхів спецавтомобілем на вул. Малій Житомирській та неодноразово створювали аварійні ситуації, що загрожували життю та безпеці киян", - йдеться у повідомленні.

"Нинішня влада намагається будь-яким чином завадити функціюванню Майдану, бо розуміє, що це соціяльно-політичне явище просто неможливо спинити чи стримати. Тому я закликаю усіх небайдужих приходити на Майдан, адже наша сила – в єдності. Лише об'єднавшись ми переможемо", – прокоментував ситуацію народний депутат від ВО "Свобода" Олег Осуховський.