Обурена мама шестирічної дитини відмовилася від участі свого сина в конкурсі і забрала його додому / скріншот

У Новому Уренгої на творчому конкурсі «Зірка Ямалу» за участю дітей від семи років одна з учасниць продемонструвала танець на пілоні в нижній білизні, яка світилася, і чоботях-«стрипах». Обурена мама шестирічної дитини відмовилася від участі свого сина в конкурсі і забрала його додому.

Про це пише "Ura.ru".

Відео виступу обурена мама опублікувала в соцмережах. «Дитячий конкурс проводиться, а тут напівгола баба. Куди світ котиться... знала б — дитину на конкурс не пустила. Я в шоці...» — підписала вона свій пост. Публікація вже зібрала сотні коментарів, в тому числі обурених.

Читайте такожШнурів висміяв матірним віршем російське аеротаксі, що впало в заміт

«Конкурс був здебільшого дитячий. Читали вірші, байки, казки, співали пісні. Цей номер оголосили просто як танець на пілоні. І дітей вивели на сцені, і все це було перед ними», — розповіла мама дитини.

В управлінні по роботі з молоддю і громадськістю адміністрації Нового Уренгоя пояснили, що конкурс проводився МАУ МЦ «Молодіжний» і в його положенні вказано оригінальний жанр, який, поряд з цирковим мистецтвом, входить поул-денс.

Конкурс зібрав 104 учасника, з яких більшість — діти від 7 років. Нічого страшного в цьому номері директор закладу Світлана Боровських не бачить. «Дійсно захоплюючий був номер, тому що були спецефекти. В темряві запалювався костюм учасниці. І тому, звичайно, діти дивлися на ефектний костюм і гімнастичний номер», — розповіла директор установи. І додала, що не бачить різниці між виступу в цирку гімнасток у відкритих купальниках і номером на пілоні.

Як повідомляв УНІАН, у мережі розповіли про жахи закулісся пропагандистського "Блакитного вогника".