Протоієрей Андрій Ткачов обурений тим, що всі росіянки ходять «враспонашку» і скрізь роздягаються / скріншот Телеканал Царгород

Клірик храму Святителя Василія Великого у селі Зайцево Московської області протоієрей Андрій Ткачов закликав російських жінок ніколи не роздягатися перед лікарями, навіть якщо мова йде про життя і смерть.

Про це він заявив у своїй авторській програмі на телеканалі «Царьград», проте відеозапис незабаром видалили з сайту каналу, передає Лента.ру.

Читайте такожСкандальну російську модель затримали за оголені груди на вулиці (відео)

Відео дня

«Сестра Мокріна. Там, десь у неї на грудях якесь запалення. І потрібно було показати лікарю. Вона каже: «Щоб я здохла. Щоб я роздяглася, цицьки свої показала лікарю, ага, дулі вам всім, здохну, але не покажу». Розумієте? Щоб на стіл лягла, розсунула ноги, щоб там гінеколог заліз з окулярами – та ніколи в житті... Свята жінка! І жила, і здорова була», - розповів священик.

«Є люди, які кажуть: "Не треба мене лікувати! Щоб я роздягався перед вами, щоб ви мені лізли туди, лізли сюди! Та не треба цього — я так і помру". Ви коли-небудь про це думали? Думаєте вічно жити в цій сморідній плоті — це велике щастя? Скільки можна какати в баночку? Ні, померти — більше щастя. Коли Бог накаже. І ти готовий. Пити святу воду частіше і моліться Богу. А якщо вже вмирати довелося — вмирайте!» — сказав Ткачов.

За його словами, всі росіянки ходять «враспонашку» і скрізь роздягаються: у лікаря, на пляжі і на танцях. «І хворіють, і здихають, як пси, під парканом, безглуздо прожили, безглуздо померли», — додав він.