Жителі російського Примор'я не можуть впоратися зі шкільним хуліганом / Ілюстрація REUTERS

П'ятикласник однієї зі шкіл Приморського краю РФ, якого батьки його однокласників занурили в унітаз за побиття дітей та хамство, продовжує терор жителів.

Читайте також"Що? Де? Коли?": у Росії вчитель ґвалтував школярок на інтелектуальній грі

Про це пише «MK.RU». Зазначається, що 12-річний хлопець вже кілька років тероризує однокласників: він псував, різав, ламав речі, зривав уроки, бив дітей. Вільний час підліток проводив у місцевому гуртожитку в компанії старших підлітків, де пив, курив та періодично влаштовував вилазки, нападаючи на перехожих.

Відео дня

Зазначається, що знайти на нього управу було неможливо. Батьки писали численні скарги, але ані школа, ані правоохоронці не реагують. Вчителі і зовсім стали на бік «нещасного сироти», заявивши, що на нього наговорюють.

Стверджується, що зараз, після інциденту з унітазом, ситуація в селищі загострилася. У підлітка нібито діагностували струс мозку, він не ходить до школи. Попри це, хуліган розгулює містом і займається побутовим терором городян.

«Тепер він знущається не лише з дітей, але й взагалі над всім містом. Мені писали люди, які бачили, як він кидає в перехожих бомбочки, пенсіонерам він взагалі кидає їх в сумки. Сьогодні ось буквально знову когось закидав. Школу він не відвідує тому, що нібито побитий, на лікарняному. На лікарняно-прогулянковому, я б сказала. Мені писала лікар, яка робила йому знімки, що жодного струсу вона там не побачила», - розповіла місцева мешканка, мама одного з учнів школи.

20 лютого повідомлялося, що Прокуратура Примор'я (РФ) і департамент освіти адміністрації краю розслідують інцидент у місті Великий Камінь, де батьки учнів за знущання над їхніми дітьми побили та занурили в унітаз п'ятикласника в шкільному туалеті.

Зазначалося, що батьки неодноразово зверталися із заявами в міліцію та адміністрацію школи з вимогою захистити їхніх дітей від хуліганських витівок п'ятикласника.

Хлопець, зокрема, сильно вдарив в живіт однокласницю, в результаті чого вона опинилася у лікарні з підозрою на розрив селезінки, їй потрібна операція.

Батько одного з постраждалих дітей, який не витримав і двічі занурив хулігана головою в унітаз, тепер є фігурантом справи про нанесення дитині тілесних ушкоджень.