Ілюстрація REUTERS

Прокуратура Примор'я і департамент освіти адміністрації краю розслідують інцидент у місті Великий Камінь, де батьки учнів за знущання над їхніми дітьми побили і занурили в унітаз п'ятикласника в шкільному туалеті.

Про це повідомляє «Интерфакс».

"Вранці в середу в одній зі шкіл міста Великий Камінь в Примор'ї батьки кількох учнів силою завели до туалета п'ятикласника і побили його. Так вони "провчили" місцевого хулігана за те, що він систематично знущався над дітьми", - повідомили агентству.

Відео дня

Читайте такожУ Росії топ-менеджер банку і підприємець зґвалтували школяра і заразили його ВІЛ

Наскільки серйозно постраждав школяр невідомо. Зазначається, що батьки неодноразово зверталися із заявами до поліції і адміністрації школи з вимогою захистити їхніх дітей від хуліганських витівок п'ятикласника.

За даними Deita.ru, п'ятикласник приходить на заняття з ножем, знущається над дітьми і псує їх речі, влаштовує бійки. Агентство відзначає, що батьки хлопчика позбавлені батьківських прав, він виховується бабусею. Раніше, за їх даними, п'ятикласник сильно вдарив в живіт однокласницю, внаслідок чого вона опинилася у лікарні з підозрою на розрив селезінки, їй потрібна операція.

За фактом інциденту прокуратура проводить перевірку.