Чоловік завдав жінці декілька ударів кулаком в область обличчя / фото dnepr24.com.ua

Жителя села Нида Ямало-Ненецького автономного округу, який раніше відсидів термін за вбивство дружини, підозрюють у побитті другої дружини до смерті.

Про це йдеться на сайті прес-служби регіонального управління Слідчого комітету.

Читайте такожУ Москві дівчинка вдарила однокласницю ножем

Відео дня

За даними слідства, в селі Нида Надимського району 19 березня 2019 року між чоловіком та його співмешканкою, які знаходилися в стані алкогольного сп'яніння, виникла сварка, в ході якої підозрюваний завдав жінці декілька ударів кулаком в область обличчя. На наступний день сімейна пара продовжила розпивання спиртних напоїв, а 21 березня чоловік виявив 57-річну потерпілу без ознак життя.

Результати судово-медичної експертизи показали, що у жінки є тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та внутрішніх крововиливів.

В ході слідства встановлено, що раніше чоловік був судимий за спричинення смерті з необережності своїй першій дружині. Спільно з потерпілою виховував неповнолітніх дітей від першого шлюбу. В даний час слідчі органи ініціювали перед органами опіки питання про поміщення дітей в соціальну установу з метою визначення їх подальшої долі.

Чоловік підозрюється у скоєнні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 111 КК РФ (навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило по необережності смерть потерпілого).

Відносно підозрюваного вирішується питання про застосування до нього запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Чоловік частково визнає свою провину у скоєному злочині.