Російська маршрутка з діркою в підлозі потрапила на відео / фото УНІАН

У Челябінську місцеві мешканці зняли на відео поїздку в автобусі ПАЗ з діркою в підлозі.

Ролик опубліковано в міському співтоваристві в Instagram.

Читайте такожНе дочекався водія: у російському Омську п'яний чоловік викрав маршрутку

Відео дня

На кадрах видно, як маршрутка з діркою в підлозі, через яку видно кардан передачі, їде дорогою. Автор ролика уточнює, що це громадський транспорт.

«М'яко кажучи, це транспортний засіб не підходить для безпечного перевезення людей. Як, власне, і сам пазік не може бути основним видом громадського транспорту в мільйонному місті», — йдеться у підписі до відео.

Гей, чиновники, у вас пробито дно! ⠀ Сьогодні передплатник скинув дике відео. Він їхав у пазике, в якому з'явився ще один вихід — через днище. В дірі пекельно голосно крутиться карданний вал, летить пил і вихлопні гази. ⠀ М'яко висловлюючись, це транспортний засіб не підходить для безпечного перевезення людей. Як, власне, і сам пазік не може бути основним видом громадського транспорту в мільйонному місті. ⠀ Грубо висловлюючись, ви таки дочекаєтесь соціального вибуху, поклавши болт на безпеку городян. Позавчора перекинулася маршрутка, завтра на цей колінвал намотає цікавого дитини. ⠀ Відповідальний за транспорт віце-мер Алейников все ще не звільнений. Він працює на посаді з 1988 року, транспорт знищений, а він продовжує за нього відповідати. Прямих виборів мера немає, міських депутатів не вибирають, безальтернативні вибори губернатора. Дно, на дно, на дно! ⠀ А найстрашніше — люди продовжують мовчати. Сьогодні «Знак» опублікував результати опитування челябінців — 54% городян не в курсі, що скоро будуть вибори районних депутатів. А адже це єдині вибори в міську владу. ⠀ Аполітичність челябінців — наша спільна вина. ⠀ #маршрутки #безпеку #чиновники

Допис, поширений Челябінський урбаніст (@chelyabinskii_urbanist)

У минулому році прокуратура Челябінська виявила 16-мільйонний борг із зарплат водіям і кондукторам міського транспорту. Згідно з результатами перевірки директор компанії-перевізника і депутат Держдуми Дмитро Холод залишив без грошей 492 працівника.