Ніхто не знає, куди зникла блондинка, яка продала Путіну морозиво / Скріншот - Youtube, RT російською

Президент РФ Володимир Путін два рази купив морозиво у однієї і тієї ж продавчині на авіасалоні МАКС – у 2017 і 2019 році. Журналісти спробували відшукати жінку, але не змогли. Вона зникла разом зі своїм візком.

Читайте такожУ Росії оштрафували активіста за цитату про "казкового Путіна"

За пошук продавчині взялися журналісти MK.RU. Зазначається, що наступного дня на місці, де Путін цього року купив вафельні ріжки, вітрини з морозивом не виявилося. В ході подальшого обходу авіасалону знайти той самий лоток і ту саму продавчиню не вдалося.

Зазначається, що на фестивалі є холодильники, за ними працюють продавчині в стандартній блакитній формі. Але таких же візків-лотків, як на відео з Путіним, та ще й з продавчинею-блондинкою в синій формі ніде немає.

При цьому, ніхто з продавчинь не зміг відповісти журналістам на запитання «чи не знаєте, хто тут морозиво Путіну продав?». Не змогли нічого сказати про загадкову блондинку і в павільйонах.

У розслідуванні зазначено, що в місцевих лотках не продаються стаканчики, які купував Путін – на авіасалоні продають морозиво іншої марки.

Крім того, заради візиту Путіна та Ердогана частина виставкової експозиції була оточена – за оточення вивели всіх сторонніх (що підтверджують і продавчиніі). Тим більше дивним виглядає те, що в самому серці зони безпеки з'являється лоток з морозивом. А потім безслідно зникає.

Нагадаємо, журналісти помітили, що Путін щонайменше два рази купив морозиво у однієї і тієї ж продавщиці на авіасалоні «МАКС». Так, у 2017 році Путін спробував на авіасалоні пломбір. Тоді він просив сплатити десерт главу «Ростеха» Сергія Чемезова.

Цього року президент РФ знову купив морозиво і пригостив ним президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана та кількох чиновників. Судячи з усього, в обох випадках російський лідер купував морозиво у однієї і тієї ж жінки.

ЗМІ і блогери вже звертали увагу на те, що президента РФ часто оточують одні й ті ж «люди з народу». Так, у вересні 2016 року Путіна сфотографували на озері у Новгородській області разом з рибалками. А в січні 2017-го цих людей помітили на різдвяній службі в новгородському монастирі.