Городяни розповіли, що за останні два місяці він неодноразово нападав на жінок і дітей / Фото: Новое Поморье — Архангельськ / Vk.com

У неділю, 13 жовтня, в Цигломенському окрузі міста місцеві жителі прив'язали ланцюгами до стовпа лінії електропередач чоловіка 35 років, якого вони вважають маніяком.

Про це повідомляє видання 29.ru.

Читайте такожУ Росії вбивця, який уникнув страті, зґвалтував дитину (фото)

Відео дня

За свідченнями городян, за останні два місяці він неодноразово грабував і нападав на жінок та дітей в мікрорайоні. В результаті місцеві жителі вирішили влаштувати над ним самосуд, мотивуючи це тим, що в районі немає опорного пункту МВС.

За даними СК, жителі приїхали у квартиру до підозрюваного, вдарили по голові, погрожуючи монтуванням, засунули в багажник машини і відвезли на вулицю Миру, де прикували до лінії електропередач. Очевидці події викликали поліцію.

Слідчий комітет порушив кримінальну справу про викрадення людини відносно чотирьох жителів Архангельська у віці від 26 до 37 років. Вони частково визнали свою провину. Їм загрожує від п'яти до 12 років позбавлення волі. Версія про причетність затриманих викраденого чоловіка до злочинів перевіряється слідством.

Як повідомляв УНІАН, у Саратові Російської Федерації знайшли мертвою 9-річну дівчинку Лізу Кисельову, яку шукали дві доби. Затриманому вбивці місцеві жителі погрожували самосудом.