Олена Малишева знову веде себе дивно на ТБ / скріншот

Епатажна російська телеведуча Олена Малишева вкотре здивувала глядачів своєю дивною поведінкою.

Читайте також"Дітей ще не було в планах": Галкін пояснив, навіщо побудував замок для Пугачової (відео)

В ефірі програми «Жить здорово!» вона під час спілкування з запрошеним гостем (хлопцем, що страждає від синдрому Туррета), раптово спробувала наспівати мотив пісні Біллі Айліш.

Ведуча обійняла гостя, назвавши його «гарним хлопчиком», а потім спробувала співати: «Як тобі Біллі Айлиш? А! А! А! А! Ааа!».

Малишева зізналася, що виконавиця їй подобається. Користувачі мережі, проте, виконання не оцінили - в коментарях жартують, що запідозрили у неї інсульт. Деякі підозрюють Малишеву в спробах хайпу, а також згадують, що вона доктор медичних наук.

Тим часом, з Малишевою з'являються перші музичні меми.

Нагадаємо, минулого року 18-річна американська співачка Біллі Айлиш (Billie Eilish) випустила свій перший повноформатний альбом "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?". За кілька днів до офіційного релізу альбом додали в свою медіатеку в Apple Music 800 тисяч осіб - це рекорд для сервісу.

Це не єдине досягнення співачки - вже в 16 років вона підписала контракт з Universal Music Publising Group, стріми з її новими треками набирають мільярди переглядів, а її пісні можна почути в популярних серіалах.

Її кліп на пісню Bad Guy став мемом і породив безліч пародій і каверів.