Коли співробітник колонії відволікся, засуджений втік / фото УНІАН

У російських Чебоксарах співробітник виправної колонії відпустив ув'язненого за лотерейним квитком. Таким чином ув'язненому вдалося втекти з-під варти.

Читайте такожУ РФ засуджений до 15 років в'язниці втік із суду

Про це повідомляє СУ СК РФ по Чуваській республіці.

Відео дня

Слідством встановлено, що ввечері 16 липня 2019 року співробітник колонії дозволив чоловікові, який відбуває покарання у вигляді 10 років позбавлення волі, в тому числі за ряд умисних заподіянь тяжкої шкоди здоров'ю і грабежів, сходити в кіоск з продажу лотерейних квитків, розташований біля продуктового магазину по вулиці Декабристів в місті Чебоксари.

Коли співробітник колонії відволікся, засуджений втік. Наступного дня чоловік був затриманий. Раніше він вже був визнаний винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 313 КК РФ (втеча з місця позбавлення волі).

Колишнього співробітника виправної колонії №4 визнали винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 293 КК РФ (халатність). Йому призначено покарання у вигляді 120 годин обов'язкових робіт.

Як повідомляв УНІАН, в Красноярському краї РФ ув'язнений втік з колонії-поселення, підклавши на своє спальне місце муляж. Його спіймали того ж дня.