Фото REUTERS

У Росії суд засудив цілителя Даніеля Діас-Струкова до семи років колонії після того, як він замовив посилку з лікувальним відваром, а в його квартирі знайшли борошно з листя коки,

Читайте такожУ Росії закладник проковтнув наркотики побачивши поліцейських та померЯк повідомляє «Сноб», Діас-Струкова визнали винним тільки в замаху на збут і оштрафували на 300 тисяч рублів. Цілитель перебував у СІЗО з березня 2017 року. Цей час зарахують в строк покарання.

Відомо, що Даніель Діас-Струков – громадянин Росії, Іспанії та Перу. Його затримали в 2017 у поштовому відділенні, де чоловік забирав пляшки з «кров'ю дракона» – екстрактом рослини кротон лехлера.

Відео дня

Експерти виявили у відварі DMT – психоделік з переліку наркотичних речовин, заборонених в Росії. У квартирі затриманого правоохоронці знайшли борошно з листя коки і перемелений кактус Сан-Педро.

Цілитель запевняє, що у відварі не повинно було бути наркотику. Настій він нібито використовував для лікування пацієнтів, у яких проблеми в печінкою та шлунком.

Раніше УНІАН повідомляв, як в Одеській області перекрили канал контрабанди наркотиків в Австралію.