Експерт пояснив, чому смерть Пригожина може бути постановкою / фото скріншот

Аналіз ДНК не показує, що ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин дійсно загинув.

Як заявив для телеканалу Еспресо військово-політичний аналітик Дмитро Снєгирьов, одночасно все керівництво ПВК "Вагнер" не могло бути на борту літака.

"Нагадаю, що свого часу представник ГУР МО Юсов вийшов назагал і сказав, що загинув Дмитро Уткін, а у загибелі Пригожина не переконані. І буквально сьогодні ще один представник ГУР Скібіцький говорить про те, що не поспішав би з висновками щодо загибелі Пригожина. Як на мою думку, це все ж таки була операція "прикриття". Є всі підстави вважати, що не тільки Пригожин, але й відповідно, й Уткін, є живими. Аналіз ДНК був проведений згідно зі списком пасажирів. І в Уткіна, і у Пригожина були офіційні двійники", - зауважив військовий експерт.

Відео дня

Він додав, що всі балакають про двійників Пригожина, забуваючи, що у командира ПВК "Вагнер", Дмитра Уткіна, був так само офіційний двійник. Тим більше показовим є те, що людина вважалася керівником компанії Пригожина, а його податкові номери не збігаються з податковими номерами Дмитра Уткіна, хоча в обох випадках там був Дмитро Уткін. І таких розбіжностей у фактах досить багато.

"Основне – те, що згідно з протоколом служби безпеки на борту не мало перебувати одночасно три основних керівники ПВК "Вагнер". Це нонсенс. Відповідно, треба було комусь створити картину одночасної загибелі "вагнерівських" командирів. Повторюсь, стовідсоткової впевненості щодо загибелі Пригожина, Уткіна і керівника служби безпеки ПВК "Вагнер" немає", - підсумував Снєгирьов.

Загибель Пригожина - що відомо

Літак Пригожина розбився 23 серпня в Тверській області Росії. На борту були 10 осіб, всі вони загинули. 

Розвідка США підтвердила факт загибелі Євгена Пригожина в авіакатастрофі. В американській спецслужбі вважають, що це сталося в результаті вибуху бомби на борту літака, він не був збитий ракетою класу "земля-повітря". 

Станом на 6 вересня українська розвідка не була впевнена на 100% в загибелі Пригожина.

Вас також можуть зацікавити новини: