Якщо дагестанці переодягнуться фашистами, то, звичайно, так, а ось якщо фашисти переодягнуться дагестанцями - всяке може бути. Відомо лише, що російська людина в Москві з плакатом "У Дагестан за дагестанками", не кажучи вже про чеченок, проживе не більше п'яти хвилин, дружба народів є дружба народів, і це ще біндерівці толком не втрутилися.

Кілька днів тому в московському метро був здійснений подвиг Романа Ковальова, що став предметом великої національної гордості вялікоросів. На одній зі станцій у вагон електрички увійшли троє злих дагестанців, які відразу почали займатися прикладною русофобією, і ніхто не чинив їм перешкод, поки не піднявся російський богатир Роман Ковальов і не зробив їм зауваження, за що миттєво вихопив дуже великих люлей, впав на підлогу й довго отримував по голові ногою від одного з гостей столиці вялікой сім'ї народів, в той час, як другий знімав те, що відбувається на відео, а третій примовляв: "Сійчас савсем пійзди палучішь нахвуй!". Вагон нарікав, але не втручався, даючи Роману Ковальову насолодитися вялічієм свого подвигу. Подвиг затягнувся аж до приїзду електрички на наступну станцію, на якій дагестанці залишили вагон абсолютно вимотаними.

Подвиг героя був негайно увічнений грамотою

Сила російського богатиря була настільки велика, що він не помер, а просто потрапив до реанімації, і вся Росія наповнилася радістю. "З таким чоловіком не страшно! - писали піднесені російські люди. - Залишайся таким же хоробрим!", "Один проти трьох, але вистояв!"(гаразд, вилежав, але подумки він брав Берлін!). Подвиг героя був негайно увічнений грамотою "За силу духу, стійкість і російський характер", футболкою і кофтою з символікою товариства "Царьград", пляшкою морсу, набором м'яких сирів, медаллю Слідчого комітету Росії "Доблесть і відвага", мер Москви розпорядився виділити витязю матеріальну допомогу в два мільйони рублів.

Читайте такожУ Санкт-Петербурзі дагестанець порізав ножем двох глухонімих українців за мовчання

Ближче до кінця року російські люди складуть пісні й легенди про те, як один російський богатир голою рукою двадцять кавказців із автоматами поклав, а членам Юнармії розкажуть, що Рома Ковальов був знаменитий піонер-герой, як той російський школяр Альоша, який в роки Вяликої вітчизняної знищив у Білорусії німецький штаб у складі не менше 12 солдатів і офіцерів. Згідно з розповіддю одного дуже авторитетного героя Радянського Союзу, Альоші тоді було 12 років, зброєю він ще не володів, але дізнавшись, що наближається німецький штаб, хлопчик кинувся вперед і всіх у тому штабі загадковим чином повбивав, і хто знає, як склалася б війна, якби Альошу, нарешті, не пристрелили. За деякими відомостями, маленького ніндзю завалив сам командир партизанського загону, побоюючись, що такий собі Альоша, чого доброго, дійде до Берліна і присвоїть усю славу собі. Не дивно, що про цей подвиг мовчали стільки років.

Зовсім навіть не перетворилися російські витязі на боягузливе бидло

Так от, Роман Ковальов теж міг дійти до Дагестану, просто не вистачило фуражу, а крім того, дагестанці ж не фашисти. Якби вони були фашисти, то ух, а так ні. Власне, у цьому й полягає справжня причина загадкового невтручання в побиття російського богатиря інших пасажирів героїчного вагона, повного сміливих російських людей, які кожне дев'яте травня виходять на вулиці в пілотках із плакатами "Можемо повторити!" і "На Берлін за німкенями!". Зовсім навіть не перетворилися російські витязі на боягузливе бидло, як заговорили деякі неплоскінні уми після випадку в метро, просто ніхто вчасно не крикнув їм "Хайль Гітлер!", пробуджуючи пам'ять предків. Ось, наприклад, одного разу вялікій російський актор Сергій Безруков знімався в кіно про війну, і там йому треба було битися з каскадером, одягненим у німецьку форму. При вигляді цієї форми у Безрукова, за його зізнанням, "падала планка". Усі навколо намагалися переконувати артиста, що не фашист перед ним, а свій російський чоловік, Безруков "розумів це й сам, але вдіяти з собою нічого не міг". "Якби він крикнув "Хайль Гітлер!", я б його застрелив", - заявив Сергій. Однак, якби той одягнувся дагестанцем і крикнув: "Сійчас савсем пійзди палучішь нахвуй!"- Сергій би її, очевидно, отримав, причому, без найменших вагань.

Біндерівці за російських людей ще по-справжньому навіть не бралися

Цей тонкий нюанс і визначає млявість духу відважних російських людей. Одна справа боротися з фашистами в кіно, і зовсім інша - отримати "савсем пійзди" від представників "братніх народів" прямо в себе вдома. У зв'язку з цим знамените опитування "Еха Москви" "Зустріти представника якої національності в темний пору доби ви побоюєтеся?", у якому з великим відривом перемогли українці, перестає бути таким вже млосним. Але ж біндерівці за російських людей за місцем проживання останніх ще по-справжньому навіть не бралися.

Василь Рибніков