Ганебне п'яте місце, офіційно присуджене православним витязям Святої Русі на фашистській Олімпіаді 2021 року, не тільки стало одним з найбільш гидких вчинків продажних суддів на службі світової русофобії, а й підкреслило той очевидний факт, що насправді збірна Росії в Токіо переконливо перемогла всіх взагалі.

Підрахувавши загальну кількість медалей, завойованих російськими атлетами у боротьбі з фашистськими молодчиками інших держав, російська преса для початку вивела збірну РФ на почесне третє місце, а потім і на перше, адже за справедливістю потрібно враховувати та ордена, отримані росіянами під час Великої Вітчизняної війни. Це раз.

Росія звільнила Японію від коричневої чуми, це два.

Відео дня

Всі медалі, які не потрапили в бездонну скарбничку російської збірної на Олімпіаді в Токіо, були викрадені у неї спортсменами нечистих на руку країн, сьогодні це вже загальновизнаний факт, це три. Так, горе-борець з України Жан Беленюк, вкравши російську золоту медаль з греко-фашистської боротьби у горе-угорця, вдав, що на радощах танцює нацистський гопак, проте насправді, як справедливо підмітила журналістка Скабєєва О., станцював російський народний танець "присядка", більш відомий як "п'яний росіянин під гармошку присідає за пляшкою горілки". Таким чином негідник цинічно натякнув, що медаль вкрадена у збірної Росії, і всі це прекрасно зрозуміли, але ніхто нічого не зробив!

"Судді – тварюки! – з гіркотою констатує російська преса. – Судді не хочуть, щоб у нас була золота медаль"

Проти російських спортсменів використовувалися підлі гей-прийоми. Дійшло до того, що на російську вільну борчиху відкрито напала на килимі жінка тієї ж статі з Болгарії, якась Ніколова, та грубо взяла її в нечесній боротьбі. "Вчепилася в російську та більше не відпускала! – обурено написавла російська преса. – Ніколова – противна мужичка!". Продажні судді з радістю присудили Ніколової перемогу достроково, але з точки зору моралі та духовності це була чисто російська перемога, втім, як завжди.

"Судді – тварюки! – з гіркотою констатувала російська преса – Судді не хочуть, щоб у нас була золота медаль". Кривава розправа над великою гімнасткою, онукою ветерана Діною Аверіною, у якої було підло, в спину відібрано належне їй золото, шокувала весь світ. "Ну не могли гади, які затіяли русофобську війну проти спорту, допустити цієї перемоги. Тому, плюючи проти вітру, пішли на підробку", – заявила офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова.

Після цих слів пішли чутки, що якісь гади чи то плюнули Марії в горілку, чи то зробили їй підробку горілки на воду, але реальність виявилася набагато страшніше, адже гімнастичне золото у Росії віджала ізраїльська спортсменка Ашрам, а значить, можна вести мову про олімпійсько-єврейський фашизм, одним із найзапекліших апологетів якого є український президент Зеленський, який нещодавно вирізав всю сім'ю по лінії батька у споконвічно російського продюсера Фадєєва. "Замініть слово Єврей на слово Росіянин, і вийде інтерв'ю Зеленського", – зазначає Фадєєв. Замініть прізвище Зеленський на прізвище Ашрам, і вийде, що новоспечена володарка золотої медалі вирізала всю гімнастичну команду Росії!! Не дивно, що суддя, яка вкрала перемогу у російських спортсменок, була з України...

Саме час доблесним російським розвідникам перетравити або, на худий кінець, перестріляти всіх суддів, хто не дав команді РФ перше місце

Враховуючи, що рахунок відібраних у Росії медалей тільки на останній Олімпіаді йде на тисячі, настав час відновити історичну справедливість. "Є там хто-небудь з наших в Токіо – хоч плюнути слідом цим тварям? – написала знаменитий російський медіаменеджер Маргарита Симоньян. – Бажаю "суддям", які ганебно позбавили золота заради політики, прожити залишки своїх життів у голоді та болі... Після розправи суддів різних країн над нашими гімнастками дуже шкодую, що не працюю в ГРУ". Дивно, звичайно, що Маргарита не працює в ГРУ, але сама ідея абсолютно правильна. Саме час доблесним російським розвідникам перетравить або, на худий кінець, перестріляти всіх суддів, хто не дав команді РФ перше місце, і повернути золоті медалі, политі кров'ю російських спортсменів, в рідну гавань. Після цього ніхто вже точно не посміє засумніватися, що російська збірна посіла в Токіо найперше місце. А хто засумнівається, того, сука, вбити.

Василь Рибніков

Читайте всі статті автора