Делімханов і Кадиров / фото grozny-inform.ru

У Легіоні "Свобода Росії" назвали найімовірнішого наступника глави Чечні Рамзана Кадирова, який, за інформацією багатьох джерел, зараз перебуває у важкому стані, а дехто вже повідомив і про його смерть. Відповідну заяву зробив радник з комунікації легіону Олексій Барановський в інтерв'ю Radio NV.

"Претендент №1 - Адам Делімханов, як ближній соратник, сподвижник Кадирова. Але все ж у нього прізвище не Кадиров, і він не висвячений Путіним, тому боротьба за владу там теж буде", - зазначив він.

На думку Барановського, якщо Кадиров "піде зі сцени", у Чечні загостряться внутрішні протиріччя, і почнеться гризня, боротьба за владу та ресурси:

Відео дня

"Ресурси Москва туди вкладає величезні. Бажаючих сісти на московські потоки, природно, буде багато. Тому Делімханов буде претендентом №1, але не факт, що він зможе утримати цю владу".

У Росії заявили, що Кадиров помер

Як писав УНІАН, колишній віце-президент російської нафтової компанії "ЮКОС" Леонід Невзлін заявив, що глава Чечні Рамзан Кадиров помер вдень 19 вересня у Московській Центральній клінічній лікарні.

"Схоже, Кадиров таки віддав кінці годину тому (близько 12:00) у ЦКЛ", - написав Невзлін, але не навів ніяких деталей.

Вас також можуть зацікавити новини: