Екс-депутат Держдуми РФ вважає, що Путін має нетрадиційну орієнтацію / скріншот з відео

Екс-депутат Державної Думи РФ Марія Максакова вважає, що глава Кремля Володимир Путін має нетрадиційну орієнтацію й закохується в чоловіків.

Про це Максакова заявила в ефірі Freedom. За її словами, неофіційна коханка Путіна Кабаєва - це "утриманка", яку використовує Путін для відводу очей.

"Звичайно, Кабаєва приймає подарунки, купається вона в розкоші, але її доля і вік путінської сертифікованої утриманки недовгий, як це було раніше у всіх її попередниць - у Людмили Путіної-Шкребневої, Світлани Кривоногих, Ольги Кабо та інших. Від усіх цих жінок Путін, звичайно, щедро відкуповувався, і кожна з них не знає турбот, потреб та бідності", - зазначила Максакова.

Відео дня

Однак, на її думку, інтереси Путіна "спрямовані на плотські втіхи іншого характеру".

"Відомо, що при цьому його власні інтереси спрямовані на плотські втіхи іншої категорії. Вони мають певний "спартанський характер" й спрямовують нас до античних балад і притч про міцну чоловічу дружбу. Наприклад, з віолончелістом Сергієм Ролдугіним, для якого він нечувани розщедрився й подарував не тільки Будинок музики в Санкт-Петербурзі, такий собі "Версаль", де він тепер "слухає" більш юних молодих дарувань, які, ймовірно, пестять йому не тільки слух та погляд, але і знаменитий Панамський офшор у 2 млрд доларів", - заявила вона.

Кабаєва насмішила мережу зовнішнім виглядом під час візиту до Білорусі

Раніше російська гімнастка Аліна Кабаєва, яку називають коханкою президента РФ Путіна, насмішила мережу своєю зовнішністю. Вона вирушила до Мінська, де розхвалювала головного тренера команди Білорусі з художньої гімнастики Ірину Лепарську. Тоді деякі назвали її "клоном Путіна" на підборах через ін'єкції до яких, на думку хірурга Дмитра Слоссера, вдавалася Кабаєва.

Вас також можуть зацікавити новини: