Мишкіна засудили до 24 років і 11 місяців колонії / Колаж УНІАН / Скріншоти

У РФ посмертно нагородили медаллю "За відвагу" серійного вбивцю, який воював у Чечні та в Україні. Про це повідомляє громадський рух "Удмуртія проти корупції".

Глава Увинского району Володимир Головін опублікував в мережі відео під назвою "Ангельський безсмертний полк спеціальної військової операції". У ролику помітили фотографію Максима Мишкіна, якого в 2009 році засудили до 24 років 11 місяців колонії суворого режиму за подвійне вбивство, замах на третє вбивство і грабіж.

Під час суду Мишкіну було 26-років, в ЗМІ його називали "душителем бабусь". Чоловік проникав у будинки своїх жертв, душив їх подушкою, а потім виносив гроші, цінні речі та продукти. Його третій жертві вдалося вижити і заявити на нього в поліцію.

Відео дня

Могилу окупанта знайшли на Хохряківському кладовищі Іжевська. Вказується, що він загинув 22 лютого минулого року. 

Маніяки в армії РФ:

Як відомо, Росія вербує на війну проти України ув'язнених, серед яких є жорстокі вбивці. Крім того, "герої СВО" потім йдуть в російські школи, щоб спілкуватися з дітьми "про важливе".

ЗМІ повідомляли, що російський диктатор помилував як мінімум двох людожерів. У Пермі назвали один з класів на честь засудженого за наркотики найманця "Вагнера". Також повідомлялося, що Путін помилував колишнього поліцейського, засудженого за жорстоке вбивство.

Вас також можуть зацікавити новини: