На росТБ посміялися з українців, що задихаються чадним газом від генераторів / Скріншот

Росія бомбить енергетичні об'єкти в Україні, залишаючи мирне населення без світла й тепла. А російські пропагандисти висміюють це. Їм здається смішним те, що ціни на генератори в нашій країні злетіли, що люди в спробах зігрітися іноді неправильно використовують генератори. Але найцинічніше те, що путіністи по ТБ сурмлять про те, що у всьому цьому винен президент Володимир Зеленський.

Такий сюжет вийшов на російському пропагандистському каналі "Росія 24". Ведучі передачі "Вести з Олексієм Казаковим" - сам Казаков та Євгенія Петрухіна - висміюють українців, вимушених купувати генератори у свої будинки та квартири.

Пропагандистам здається смішним те, що жителі України задихаються від парів генераторів, що дівчата змушені сушити волосся над газом. На "Росії 24" вважають, що винен у такій ситуації Зеленський. Правда, в чому конкретно, ведучі-пропагандисти не уточнили.

"На стрічках новин все більше повідомлень про отруєння чадним газом. Ось журналісти пишуть, що в селі Білогородка дівчина неправильно використовувала генератор, — тепер у лікарні. Це вже виходить смертегенератори якісь..." - сміється Петрухіна.

Також на росТБ стверджують, що українці вже почали красти один в одного генератори й навіть їжу на балконах (ця вигадка переплюнула "замерзаючу Європу").

Отруєння чадним газом з генераторів в Україні

Через масовані удари Росії по енергооб'єктах в Україні багато жителів змушені довго сидіти без світла і тепла. Тому деякі купують генератори, але, на жаль, не завжди правильно використовують їх.

Нагадаємо, у Київській області одразу дві родини постраждали від отруєння чадним газом через неправильне користування генератором. В результаті постраждала маленька дитина, також загинув чоловік, повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов.

Раніше в Балаклії ціла сім'я загинула через отруєння чадним газом - вони включали газові конфорки, щоб зігрітися.

В кінці листопада в Одеській області загинули пенсіонер і його онук, вони отруїлися чадним газом з генератора.

Вас також можуть зацікавити новини: